Company Logo

Competitie

Vereniging Biljartpolis is opgegaan in De Maarschalk en speelt nu als De Maarschalk 5.  Voor het eerst sinds een aantal jaren spelen er weer 2 teams van B.V. De Maarschalk weer de spelsoort libre (vrij spel).

Maarschalk 1 - B1 = 6e plaats
Maarschalk 2 - B1 = 13e plaats
Maarschalk 3 - B2A = 2e plaats
Maarschalk 4 - B2A = 1e plaats
Maarschalk 5 - B2C = 9e plaats
Maarschalk 6 - B2A = 3e plaats
Maarschalk 7 - C2C = 6e plaats
Maarschalk 8 - C2C = 11e plaats

Helaas is de oude competitie-site van de KNBB niet meer beschikbaar.

In de B2 klasse verloor winnaar van de B2A poule, De Maarschalk 4, de kruisfinale tegen Badhuis 2 uit de B2C poule.

In de B1 werd De Maarschalk 1 het beste team uit Het Gooi en veroverde daarmee een plaats in de Gewestelijke finale team B1 die op 24 en 25 mei gespeeld werden bij B.V. '75 in Leusden.  Zij werden hier met 10 punten de overtuigende winnaar en mogen, net als vorig jaar, naar de landsfinale op 28 juni in Nieuwegein.

Persoonlijke Kampioenschappen (PK's)

In onderstaande lijst staan een aantal spelers nog met de naam van hun "oude" vereniging, maar zij zullen in dit seizoen uitkomen onder B.V. De Maarschalk.

Libre Klein Hoofdklasse

In een rechtstreekse finale speelt Kasjan Voorhaar op 2, 3 en 4 januari bij B.V. O.G.B. in Bussum.

Bandstoten klein 4e klasse

In de periode van 9 t/m 19 december werden de voorrondes voor District 't Gooi gespeeld.  Van onze vereniging kwam Marc du Bois met 12 punten en een gemiddelde van 1.24 als 6e in de finale terecht, die van 7 t/m 10 januari gespeeld werd bij B.V. Onder Ons op de Vaartweg in Hilversum.  Daar eindigde Marc verrassend als 3e.

Uitnodiging Voorwedstrijden (PDF)
Uitslag Voorwedstrijden en Districtsfinale (PDF)

Driebanden klein 1e klasse

Op 27 en 29 mei speelde Poule 1a bij De Bun in Huizen met K. Voorhaar (De Maarschalk) en E. de Wit (De Maarschalk).  Als 12e en 3e gingen zij door naar de finale die van 18 t/m 21 juni thuis gespeeld mocht worden.  Erik de Wit werd hier de winnaar, Kasjan werd 4e.

De regiofinale wordt gespeeld op 15, 16 en 17 november 2013 o.l.v. district Betuwe/Veenendaal.  Dit zal zijn Bij Snooker en Biljartcentrum Vnk in Veenendaal.  Erik is als 2e geplaatst.

Uitnodiging voorwedstrijden (PDF)
Uitslag voorwedstrijden (PDF)
Uitnodiging finale (PDF)
Uitslag finale (PDF)

Driebanden Klein Hoofdklasse.

Op 8 en 9 november speelden de mannen van de hoofdklasse een rechtstreekse districtsfinale bu B.V. 't Gooi in Hilversum.  Van onze vereniging deelname van Anton Brouwer en Kasjan Voorhaar.  Kasjan eindigde als 4e en Anton op een mooie 2e plaats.

Uitnodiging Districtfinale (PDF)
Uitslag Districtsfinale (PDF)

Libre Klein 2e  klasse

Nico van Ekris speelde op 24, 26 en 27 oktober voorwedstrijden in poule 2a bij OSO in Hilversum.  Ondanks een slecht etsart kwam hij toch nog in de Districtsinfale.  Die werd op 31 oktober en 1 en 2 november gespeeld, wederom bij OSO.  Hier bleek toch dat het gebrek aan regelmatig vrij spel doen een goed resultaat in de weg staat.  Nico werd 7e.

Uitnodiging voorwedstrijden (PDF)
Uitslag voorwedstrijden (PDF)
Uitnodiging districtsfinale (PDF)
Uitslag Districtsfinale (PDF)

Driebanden Groot 4e  klasse

De rechtstreekse finale in deze klasse werd gespeeld op 27, 29, 30 en 31 mei 2013 bij Biljarttrefpunt Fennis met o.a. H.Vijfschaft (Biljartpolis).  Arno Kluvers won de finale en Hans eindigde als 3e.  Er is in deze klasse geen vervolg in de regio.

Uitnodiging rechtstreekse finale (PDF)
Uitslag rechstreekse finale (PDF)

Driebanden Groot 3e klasse

Poule 3b speelde op 12, 13, en 14 juni bij Biljartcetrum 'Gooi in Hilversum met o.a. M.Heijnen (Biljartpolis) en C. Tiebout (De Maarschalk).  Chris eindigde als 5e, Michel als 7e.
In de districtsfinale bij Fennis eindigde zij als respectievelijk 6e en 7e.

Uitnodiging Voorwedstrijden (PDF)
Uitslag voorwedstrijden (PDF)
Uitnodiging Districtsfinale (PDF)
Uitslag Districtsfinale (PDF)

Driebanden Groot Open klasse

Poule A speelde op 1, 2 en 3 mei 2013 bij Biljarttrefpunt Fennis hun voorwedstrijden met uit onze lokatie M.Heijnen (Biljartpolis. 8 punten, 0,314).  Poule B speelde op dezelfde dagen bij Biljartcentrum ‘t Gooi met o.a. C.Okhuyzen (De Maarschalk. 4 punten, 0,329).

Michel was als 3e geplaatst voor de districtsfinale bij BF 't Gooi van 18 t/m 21 juni en wint de finale.  Er volgt in deze klasse geen Gewestelijke finale.

Uitnodiging Voorwedstrijden (PDF)
Uitslag Voorwedstrijden (PDF)
Uitnodiging districtsfinale (PDF)
Uitslag districtsfinale (PDF)

Driebanden Klein 2e klasse

In de voorwedstrijden speelde Poule 2a op 13, 14 en 16 mei 2013 bij Café De Viersprong in Bussum  met o.a. C.Tiebout (De Maarschalk. 8 punten, 0,416), terwijl tegelijkertijd bij ons lokaal Poule 2b gespeeld werd met M. du Bois (De Maarschalk. 10 punten, 0,431), N. van Ekris (De Maarschalk. 9 punten, 0,434) en M.Heijnen (Biljartpolis.  2 punten, 0,402).

Marc is als 8e geplaatst voor de districtsfinale bij BV Badhuis in Bussum van 3 t/m 6 juni, maar kon toen niet aanwezig zijn waardoor Nico als eerste reserve op de speellijst kwam.  In de finale eindigde Nico als 6e.

Uitnodiging Voorwedstrijden (PDF)
Uitslag Voorwedstrijden (PDF)
Uitnodiging Ditrsictsfinale (PDF)
Uitslag Distictsfinale (PDF)
Powered by Joomla!® Template by ThemZa.com